Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små steg till stor förändring

Jag har gått igenom det om och om igen. Detalj för detalj. När kom första signalen? Jag tror det var vid ett gräl. Det kändes, när jag tänker på det efteråt, som att du inte värnade om att bli sams. Eller var det när du inte längre erbjöd dig att bära min jacka när vi promenerade? Eller när du inte längre gav mig en komplimang när jag hade gjort mig fin? Eller när du blev arg om vi inte hade sex? Jag följer våra fotspår tillbaka, och ser det vackra skimrande röda långsamt vissna, förändras och så: lysa likgiltigt grön.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-02 22:25



Bookmark and Share


  glittertindra
jepp... den där röda tråden av inte som inte hände men som kunde ha gjort och som kunde ha fött relationen att blomma vidare...
2009-11-03

  Cosmic Johanna
Aj,

du fångar stämningen av den vissnande relationen så fint...

det gör ont när det blir så.

orden finns hos dig.
2009-11-03

    ej medlem längre
Tänk så viktigt det är att inte ha frågor kvar efter att en relation tagit slut. Så mkt som måste få en förklaring... för att kunna gå vidare i livet..
2009-11-02

  erkki
Ytterst tänkvärt. Behövs analysen för att undvika nästa mina? Är kärleken pragmatisk? Otäcka frågor, glöm dem. Tänk på det du vill ta med dig i framtiden.
'Minns de lyckliga stunderna blott' var visdomsord.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

leelee