Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte utan Dig



Jag skiner

men åtrår ditt ljus



Jag är stark

men saknar din styrka



Jag kan flyga

men jag vill sväva på dina vingar



Jag kan älska!



men behöver ditt hjärta


för att få mitt att slå










Bunden vers av Baystream
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-03 08:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Känslostark och ärlig ! Vackert tolkat ! Bokmärker !
2009-11-05

    ej medlem längre
tycker OM!
jättefin
2009-11-05

  Mr Lindemann VIP
Att flyga lågt med ett brustet hjärta
är lika illa som att knyta skor en regn kall
novemberdag
och upptäcka att man saknar skosnören
2009-11-05

  Hawk
Ja, ibland behöver man, utan att vara i behov av...eller beroende av, kanske...
2009-11-05

  m.ricknell
mycket bra, tycker om !
2009-11-03

    Herr Ångest
Snyggt!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream