Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KASSA STYRS AV KASSA




Försäkringskassan
skulle bli datastyrd
ordna konsult
dyrt inhyrd
Dålig upphandling
hemsk förvandling
från att
ta hand om kunder
till att
göra ekonomiska under
för en ytterst liten sfär
denna dyra affär


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 08:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Stämmer bra det, ett dokumentärt exempel, som drabbade undertecknad , häromveckan: Min senaste närvarorapport för Aktivitetsstödet återkom , med en kopia på mitt utskick, bifogad var en hotfull skrivelse från en Övernitisk Försäkringshandläggare, hon beordrade mig, kategoriskt, att er-sätta ett felaktigt X med ett korrekt Ö , det enda felet på ansökan . Handläggarna på AF hade godkänt ansökan men icke denna lilla "byråkrathagga" ! Om hon använt sina (förmodade) kunskaper på ett humant vis ,så hade hon, med hjälp av uppgifterna under nästa kolumn på blanketten, kunna konstatera att det handlade om "inkomst av arbete". Men, icke, i stället skrev hon , Mycket Hotfullt :".. om inte en korrekt korrigerad ny ansökan inkommer innan 091110, så kan bidraget återkrävas !"
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten