Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förste luftslottsrivare


Förste luftslottsrivare
Adam Antonsson
Älskar att riva luftslott
Så olika vi kan vara

Han älskar att riva luftslott
Allt för rivningens skull
Allt för att alla ska ska rivas
Inga luftslott
Ingen fejkad lycka
Helst ingen lycka alls
I närheten av Adam

För varför ska nån annan
Få känna lycka
Om än, lite lånad och drömd
Så länge inte Adam har en egen ö
Med en fru som är modell
8 siffror i summan på konton

För Adam kan inte drömma själv
Då ska ingen annan få det heller…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO