Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är inne

för att det ska bli jag och du
Tillsammans kommer vi att skratta och busa lite med varann
Busa lite grann med varann
Bara skratta och ha det kul så som man gör när man har börjat älska någon
Så som man gör när man är nykär

Tiden är inne
Det är dags att jag verkligen visar dig vad jag vill
Vad jag vill ha
Jag kommer att öppna mig helt för dig utan några som helst krusiduller
Visa alla mina känslor i hopp om att du ska bli glad
Och när jag sen frågar dig om jag har en chans, så kommer du att säga, Ja
För jag kommer att charma dig så pass att du smälter som om du vore gjord av den sötaste choklad
( Hoppas jag )

Tiden är inne
Det är dags att jag lägger in en stöt
Och varför då, undrar du?
Jo, för att jag tycker att du är så himla söt
Vill sova tillsammans med dig
Vill vakna tillsammans med dig
Och när vi väl har vaknat är det jag som bjuder dig på en näringsrik gröt
En som ska få dig att känna dig stark
Ge dig en ny och god energi
Stark nog för att få dig att orka träffa mig igen lite senare på kvällen
Och gör du inte det är det nog jag
som kommer att bli ledsen…..

Tiden är inne
Du ska bli min
Tycker om dig så mycket
Tycker att du är så himla fin……

Ken Cassel
3/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 15:15



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Härligt mysig text Ken! Blir glad av den - du skriver så fritt ur hjärtat och med både känsla & humor - det gillas;-))
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel