Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud säger.....

Jag finns här man jag syns inte
Jag är mitt ibland er
Ibland så gråter jag åt det som jag får se
Ibland så skrattar jag och då behöver ni bara titta upp emot den blåa himmelen och solen för att se mig le
Som ett skimrande ljus är jag där
Och jag gör så gott jag kan för att ni ska tro på mig
För gör ni det och tänker goda tankar så är det er som jag håller så kär
Så om ni sköter er innan ni dör så kommer ni att få möta på Sankte Per
Han som vet om just du höll livet kärt
För kanske du då får en ny billjett ner till jorden igen…..

Gud säger…..

Ken Cassel
3/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 15:41



Bookmark and Share


    Verdandia
Skönt att veta! Fast jag tror inte jag vill återvända till jorden när jag väl är framme! Vill någon det?
2009-11-09

  oMareld
Larz kan ju dra åt *pip*
Han kommenterar alla texter negativt som har ordet "gud" i sig.
Herregud säger jag bara!!

Nåväl, till din text nu.
Otroligt bra och fint skrivet.
Det kan inte vara lätt att va Gud.
"Ibland så gråter jag åt det som jag får se"
Perfekt
2009-11-07

  e-poeten
Skönt att åsikterna är olika, skönt att det finns människor som vet allt, skönt att Gud finns överallt. Tänkvärd!
2009-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar inte om att sköta sig.
Och Sankte Per existerar inte.
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel