Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT inte ge upp


Tredje gången gillt

Tredje gången, gift

Tredje gången spillt

Kärlek....


OM det nu inte är på riktigt

Då blir det tredje gången skilt...

En del ger sej aldrig

Om några år kanske det är sjätte gången

Gift sex ggr….

Sex ggr gillt…
Spillt
och skilt
Helt vilt...



(Lill-Babsat)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO