Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmören

Jag visste inte vad jag ville
Inte förens jag stötte på dig i alla fall
Krockade ihop med dig
Vart fan kom du ifrån
Jag såg dig inte
Du kom mitt framför mig som om du kom ifrån det tomma intet
Som om du kom ifrån ingenstans
Och vilken underbar tjej du verkar vara
Och nu när vi har krockat ihop så hoppas jag att du vill ge mig en chans att få bjuda dig på en middag för två
För om du vill det så vet jag precis vart vi ska gå
Ett jättefint ställe
God mat och lyxigt så….

Jag visste inte vad jag ville
Inte förens jag mötte på dig……..

Ken Cassel
3/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-03 17:00



Bookmark and Share


  Marvin
Gondolen i vilda vingar
spottar ner mot havet
vem skall verkligen vara
ett skål i verkligheten

en kvinna slank förbi
under min svettiga arm
en lukt av åtrå
slinker sig vackert svag
2009-11-07

    tramp
jag hänger med ska vi säga Gondolen klockan 8
:-)
2009-11-03

  oMareld
nice ;)
2009-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är skillnad på att stöta PÅ och att STÖTA på...
2009-11-03

  Junitvillingen
Och vart ska vi gå då Ken??;-)) Nä, skämt åsido - myspysig text!!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel