Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret

Kylan kommer
den fryser hatet till is
Mörkret kommer
och döljer min sorg
Elden kommer
som bränner bort mina känslor för dig




Fri vers av Narcissia
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert och starkt!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia