Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan förlorad

Hennes blick möter min
Döende ögon blinkar tomt mot mina
Inga känslor syns
Det är som om själen har lämnat henne att dö

Hennes blick möter min
Kall och ensam
Hon är skalet av vad som en gång i tiden var ett helt vanligt barn
Nu står hon här med en tom blick
och önskan om att få dö

Hennes smärta så kvävande
Kväver det sista oskyldiga som finns kvar i skalet
Den oskyldighet som jag vill rädda
men när jag sträcker ut handen för att röra hennes
stoppas jag av kallt glas

Jag står framför spegeln och tittar in i djupet av mina egna döende ögon
Ett svagt ljus glimtar i mörkret
bara för att dö bort
Den sista oskyldiga biten är
Borta




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia