Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till hon som skulle vara min bästa vän

Så många gånger som du har sårat mig
Så många gånger som du har fått mig att falla
Bara för att hjälpa mig upp igen
Du lämnade mig kvar
ensam i smutsen av mitt liv
Men aldrig igen kommer jag låta dig skada mig igen
Aldrig mer ska jag gråta över dig
Aldrig mer ska jag kalla dig för min vän
Aldrig mer ska jag vara ditt skämt till kompis
Du skrattade när jag ville dö
Du som påstod dig se min smärta
bara för att försvinna när mitt mörker var som tätast
och sen
återvända som min vän när det värsta försvunnit
Men aldrig igen kommer jag släppa in dig igen
Du krossade det lilla jag byggt upp
Du rev mina murar
Jag är liten och ensam
Ensam att bygga upp muren du så lätt rev
Du lämnade mig ensam i mörker
men nu är det jag som lämnar dig
Hejdå




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-06 04:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som väcker tankar och känslor

"Hej då"
förmedlar styrka och beslutsamhet.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia