Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi inte ses igen

Det är inte önskan om att få dö som driver mig
Jag vill bli fri
Sluta drömma
Sluta längta efter något
Något som inte är mitt

Jag har sökt så länge efter den jag är
men jag hittar inte mig själv
i denna röran av skärsår och brännmärken

Jag är trött på att varje dag se en främling i min spegelbild
Hon ser alltid se ensam och ledsen ut
Jag är nästan rädd för att tro att hon faktiskt bara är en spegling av mig själv

Det är inte det att jag vill dö
men livet skrämmer mig
Jag vill försvinna från mig själv
Bli ett med naturen
Inte känna något
Varken hat eller kärlek

Jag vill bli ett med mina instinkter
Jag vill sluta vara den jag är

Jag vet att jag är älskad
det finns många i den här världen jag bryr mig om
Jag säger att jag bryr mig för jag vet inte hur man älskar
Jag har aldrig älskat någon
Så för mig finns det ingen smärta i att lämna kvar folk
Även om jag vet att jag kommer såra folk
men jag vet också att världen vore så mycket vackrare utan mig

Detta är inte ett avsked
bara en förvarning om det som komma skall
Jag har fortfarande för mycket kvar att göra

Jag har fortfarande inte skrivit min bok
Jag har fortfarande inte älskat någon
Jag har fortfarande inte....


..... levt




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-14 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia