Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Jag vill gå tillbaka i tiden
Jag vill hålla din hand när du hoppar
Hålla din hand när vi vandrar till andra sidan
Jag önskar att jag kunde få se dig igen
Känna din hud mot min
Jag önskar att jag också hade mod nog att hoppa
Jag önskar att jag kunde få följa med dig
Du är så långt borta nu
och jag bara sitter här och önskar
att jag också var borta




Fri vers av Narcissia
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia