Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan på andra sidan spegeln

Jag vill blöda ut långsamt på ett snöigt sommar fält
Se hur stjärnorna faller från vår jord
Dansa i en helvetes snöstorm
Sjunga med korparna på min grav
Jag vill älska dig till du inte längre finns
Jag vill drömma en vinterdröm utan slut
Jag vill förälska mig i hatet och ondskan
Förtäras av din sorg
För jag vet att du kan se
Att det inte funkar
Att jag inte håller ihop
Du kan se mig
Se allt jag är och inte är
Kanske är det för att du är lika trasig som jag
Kanske är du lika skadad och självupptagen
Är din värld lika trasig som min
Den värld på andra sidan spegeln
Jag vill blöda ut långsamt på ett snöigt sommar fält
tillsammans med dig
För jag kan se att även du är lika trasig som jag




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-15 17:13



Bookmark and Share


    Drömfabriken
Har du läst Sylvia Plath?

Se hur hon gör. Du har materialet men borde berika texten mer.
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia