Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor till flickan på andra sidan

Var är du nu
När din kropp inte längre funkar
Vart tog du vägen när du hoppade framför tåget
Gjorde det ont att dö
Finns du fortfarande hos oss
Hör du mina frågor
Kan du se hur mycket jag saknar dig
Om jag också dog skulle jag få se dig då
Skulle du kanske förlåta mig då




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-14 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia