Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots allt.......


"Hoppfull S- Kongress !"

Har läst krönikorna på ledarsidorna (i Folket och Metro) om den nyligen timade S-Kongressen !
Visst, den var slimmad, ytlig och stressad, men det som, ÄNDÅ, gav mig en liten förhoppning om en socialdemokratisk uppryckning, i Grevens Tid, var att de två krönikörer jag läste var Sara Karlsson och Göran Greider, båda två tillhörande vänsterblocket inom SAP och ,vanligtvis, mycket kritiska mot partiledningen . Visst hade de kritiska synpunkter, sina vanor trogna, men kontentan var, ÄNDÅ, att de trodde att Sahlin och co, verkligen VILL städa upp efter Borgarnas Härjningar om de vinner ! Och att Mona och gänget SKA återställa alla de försämringar som Schweinfeldt och hans anhang genomdrivit !

---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
LOL@"Schweinfeldt"!!!

Jag hyser inga illusioner beträffande något politiskt parti.
Jag dömer ut alla precis som de dömer ut mig och den Gud jag tror på.
Politik är antikristligt.
Har alltid varit, kommer alltid att vara.
Gäller även - eller kanske i synnerhet - kd och Ny Framtid, som primärt attraherar avfälliga pingstvänner.
2009-11-03

  aol
jaa du broder jag är skeptisk, men vi får se när dom har vunnit då först uppenbaras sanningen.
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska