Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

När solens strålar glänser över marken,
då blomman blommat ut och dör.
När pennans bläck flyter över arken,
och tystnaden är allt du hör.
På fönstret dansar frosten glatt,
som den gör vart enda år.
Hösten dimmar grått och matt,
och du fäller sommarens sista tår.




Bunden vers (Rim) av Sophia
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia