Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vingslag

Kungsörnen spänner blicken i mig,
cirklar över bergen i sin gåtfulla prakt.
Den ser mig, den hör mig, den är på sin vakt.




Fri vers (Fri form) av Sophia
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-20 21:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mystiska tankar..bra..
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia