Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag kalla det kärlek

Dina andetag emot min hals
Ett leende
Våra kroppar sammanflätade

Dina fingertoppar snuddar vid min hud
Söker sig till mina händer

Omsluter dem




Fri vers av Sophia
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia