Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefrid

♥ Nu när julen är kommen och tomten är här,
då domherren kvittrar och himlen är skär.
När mörkret faller och granen bärs in,
då när pappa klär på sig tomtedräkten sin.
När amaryllis blommar och ljusen brinner,
det är just då som vi julefrid finner. ♥




Bunden vers (Rim) av Sophia
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia