Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ignorera någon, strunta i eller inte ens bry sig, inte vilja märka någon, DET är bland det JÄVLIGASTE jag vet !


"Ignorera Ignoransen !"

Ignorera Ignoransen !
Slit av dem svansen !
Ta fram "Verbala Lansen"
och
krossa deras skymf !


Ignorera Ignoransen !
Ge dem "Begravningskransen"
Led ut dem i "Dödsdansen"
och
avlossa mot dem en "Grym"
attack
kvadda deras "bivack"

Ignorera Ignoransen !
Se dem som luft
inte värda vatten
de SKA ha tufft
utav bara "katten" !

----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 20:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ignorera politiken.
Det gör jag.
Jag struntar totalt i den.
2009-11-03

  thyra
Bra rutet! :)
2009-11-03

  lycksele
Frisk attackvers.
Kan ej förbigås och ignoreras.
Ignoransen är ett sätt
att plåga andra människor.
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska