Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Per goes Hagman


Förlorad igen

Mathias ansikte skiner mot mig som en sol där vi hukar i en port på snålblåstens söder. Jag tittar på honom och förlorar mig i en tanke om hur många brinntimmar en sol kan ha. - Kom igen nu, manar han mig och håller otåligt fram sin öppna hand. Jag fyller näsan direkt från hans handflata, utan att orka leta i fickan efter den hårt rullade sedeln. Eller köpte jag öl för den? Det är skitsamma, skulle missat ändå. För svängd för att träffa linjen eller hur det nu var. Bakom hans ögon fortsätter små varelser oförtrutet att skyffla in mer bränsle och han ler hjärtligt och alldeles underbart stelt. Vi går tillbaka in på Carmen och älskar våra andefattiga liv i ytterligare några timmar.




Övriga genrer av Per Sodebjär
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-10-18 03:11



Bookmark and Share


  Per Sodebjär
Det här skrev du bara för att du inte vill att folk ska tro att vi håller på med tjack. Jag läser dig som en öppen bok.
2005-10-20

  Isla Estrecho
Så där Hagmanskt är inte våra liv min käre Per. På gott och ont.
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär