Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diptyken som blev en trilogi.


Mullvaden jagar

Mullvaden bökar i högar av barr
ögonen kisar i mullvadig starr

rotar och gräver i meter av jord
multnade maskar och bortglömda ord

trött i sin kropp och ids knappt ens åla
i brunnar och veck och en rävs gamla håla

mullvad i otakt är ute på jakt
maskar och sniglar: var på er vakt!




Fri vers av Per Sodebjär
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-11-03 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär