Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till rad 16-mannen.


En liten dikt om film

ja hej jag är en cineast
filmer är min stora last
larry clark är pederast
säger ni FAST
det tycker inte jag
Bully och Kids var bara behag(-)
liga filmer och nu om ett tag
går en fransk film om våldtäkt, den ser jag var dag
















Fri vers av Per Sodebjär
Läst 583 gånger
Publicerad 2005-11-03 04:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text som ruskar om läsaren, kastar iväg den genom luften likt en avsågad skridsko
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär