Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är jorden, jag är monstret


Jag är mullvaden

Jag är mullvaden
så blind
så trött

men jag gräver mig
med vassa tassar
genom år och månader
av bottenlöst sediment
och lagrade avlagringar


min blöta nos
kall och jordig
har just ingen

att värma sig mot





Fri vers av Per Sodebjär
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-16 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär