Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åh, jag vill ropa \"Fatigue du monde! Fatigue du monde! Det är vad som väntar er!\" till barnen som leker bland höstloven. Men skulle de förstå? Skulle jag förstått?


Höstlöv, höstliv

Jag har bott på hotell i månader nu
druckit billigt franskt rödvin
rökt dyra franska cigaretter
som man ska

dagar spenderade på en balkong
med vinet
med kaffe
och kanske en croissant

med penna i hand
fast pennan hamnar mest i munnen
jag brukar hänga den från min överläpp
hålla den där och låta den svänga






Fri vers av Per Sodebjär
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-10-16 21:41



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
"baise le monde" ville jag skrika denna söndag.
2005-10-16

  Smultris
*Ser framför mig*
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär