Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är skriven i min nya stil som jag kallar suburban poetry. Postmodernt skrivande blandas med spontanitet och skaparglädje, beat möter bronski beat, och det svänger som swing.


Mullvad hungrig, mullvad mätt

mullvaden kall hungrig hungigast
mullvaden hungrig bäst att äta mest

äter mullvaden mask?
äter mullvadar mask?

jag är mullvaden som äter mask

mullig mullvad mumsar mask


mullvad mätt








Fri vers av Per Sodebjär
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-10-16 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är som lite övermättat med "mulll..." och även om detta är meningen med denna nya stil så känns det lite "trist och tråkigt." alltså, uttrycken är som tårta på tårta, och jag finner inte den stora skaparglädjen och spontaniteten i dessa ord, tyvärr. Och jag är för dålig för att kunna se var den "missen" ligger., men det känns som om detta är nerskrivet i försök att förnya. Och just därför vill jag ge den extra beröm! Just kraften att förnya,och finna egen stil är viktig! Att experimentera är vad som driver diktandet framåt!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär