Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtlindring


Smärtan

vill ha sällskap

den vill inte vara ensam

bäst att vagga av och an

skriva brev till någon

om nu någon finns

tänka tankar

handarbeta

det gäller

att förströ

smärtan

tills morgonen gryr.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-11-03 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans