Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MSN News, real news...


MSN News från Microsoft
Talar med braskande rubriker om att
”Pamelas kropp förfaller”

Det förefaller sej vara rätt märkliga nyheter
Det är väl ingen annans kropp
Som förfaller, över 40…
Förefaller det…
Eller???




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-11-15 07:43



Bookmark and Share


  lycksele
När nånting är uppumpat och sedan luften börjar gå ur, blir det lätt som en tom ballong. Skrynkligt.
Själv har jag fått en rund och stor mage, nästan utan skrynklor.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO