Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har nu äntligen fått ordning på min vän igen. Det här var asbolut årets längsta dag ;)


Så tungt

Allting är tyst
Min ständige följeslagare
bruset i mina öron
har tystnat

Knattret från inmatningen
klicket från musen
skapar inte längre ord och
sammanhang

Det tar ett par dagar
att få hem de delar som
krävs för att åter få delta i
denna känslornas karusell

Kanske kan jag försöka se
det som en träning inför
semester, men ack o ve
så tungt de e...

Med lånad dator är det liksom
inte riktigt samma sak så
mina ord och kommentarer
lär inte stå som spön i skärmen
direkt...

Ha det så bra \'govänner och
tänk på en vars fingrar bränner
av ord som vill forsa ut
men hindras av att livet
i hans dator tagit slut...




Fri vers av Roger VIP
Läst 501 gånger
Publicerad 2004-06-21 09:10



Bookmark and Share


    Lasse
Uppehåll från skrivandet kan vara nyttigt ibland. Men om det inte är självvalt så kan det vara en plåga!
2004-06-21

    Idun 1
Men kanske kan detta avbrott i datorvärlden ge dig nya inpulser till livet utanför. Du kommer skriva så tangenterna glöder när datorn är fixad.
Kram på dig...
2004-06-21

  Rachel Roth
...känner med dig...så starkt! Ska själv på semester nästa vecka...och allt vad det betyder när det gäller poeter.se och skrivandet.
2004-06-21

  reback
..nästan tårögd när man läser (hihi) Tänk att man kan sakna något materiellt så mycket. "Känslornas karusell" - vackert.
2004-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP