Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån idiot



Från TT: En havsörn dödade i oktober en kanin i en villaträdgård i Väddö i Stockholms skärgård. Flickan som ägde kaninen blev ledsen. Pappan anmälde men polisen utreder inte fallet. Inget brott har begåtts i lagens mening.

---------------------------------------


Till en sån pappa kan man säga många saker, en av dom är ”idiot”. Men det är troligen en sån där curlingförälder i kubik som gör allt, vad barnet vill. En vuxenvariant på den där gubben man hade på väggen förr, som drog i ett snöra så sprattlade den…

Men den första varianten var kanske bäst, en sån idiot…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO