Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa historier


Långa historier
Är oftast inte trånga historier
Men många historier
Kan vara vrånga historier

Fånga historier kan vara svårt

Men Spånga historier
Är ändå ofta just

Historier från Spånga…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-11-05 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO