Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbergen


Sakta glider de
Och majestätiskt
Som små flytande öar
Och ibland som hela länder nästan
Ändå är det bara en/tiondel
Som syns…

Men hårda
Och tunga
På sin väg mot undergången
Det söta möter det salta
Och det frusna mot det varma

Nederbörd som samlats
I tiotusentals år
Flyter fram i havsvattnet
Inte bara Titanic har anledning
Att passa sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO