Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en ö


De finns en ö
Till salu
”å i sjöa ä e ö”
Den som har
3 000 000 över
kan köpa den

Man får 42 kvm timrad stuga
Med på köpet
”vilket klipp”

(ja i jämfört med 2 st 15 KVM
ettor i Stockholm city
så är det ett klipp)
(de kostar alltså 1 500 00 kr st)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO