Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Du är inget under, du är allt annat

jag är inte trasig

och behöver inte lagas med

ömhetsplåster och förband

du får inte heller allt att falla plats

eller lyser upp mörkret där jag går

du är inte allt som en hollywoodförklaring skulle säga

som luften jag andas och allt det där.

det är bara

rastlösa hjärtslag som

du lugnar så bra

och tankar i förvirrad atmosfär

som landar på dig

jämt

och längtan efter frosseri

om hand i hand

försöker finna en härlig synonym

men orden finns inte

det är så simpelt

och enkelt som

 

jag är kär

 

 

 

 




Fri vers av Lindsy
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy