Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur trasiga glas



Ur trasiga glas
Så bjuder du mej att dricka
Där de vassa kanterna
Skapar sår och blod

Du bjuder mej mat
Där det finns fyllt med nubb och järnfilspån
Du smeker mej med sandpapper
Du verkar vilja säga nåt

Varför säger du det inte
Rätt ut i luften…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 19:09



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Bra skrivet. Gillar dubbelmeningarna
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO