Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängstoff och minfäldt



Smådjuren springer över min fälten
Helt plötsligt så
Hoppa ren mina upp
Och smäller

Sprängda anka på riktigt
Sprängd hare
Sprängd hjort ligger och dör
Tänk så civilicerade
Vi människor blivit




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO