Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva kattlivet

 

nej vet du katten
jag är inte som förr
önskar jag vore som du

ingen kan vara så avslappat lat
som en katt
och ingen kan ladda ett kraftpaket
med fjäderstål och blixtkoncentration
på nolltid om det behövs
som en katt

men du katten - jag
jag är enbart lat 
i det kan jag vara din like

halva kattlivet delar vi på




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-04 11:59



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Åh misse!!
Underbar beskrivning av katt.
2009-11-04

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!:)
2009-11-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint porträtterat av katten och relationslikheter.
2009-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Katter är fenomenala. Både de tama och de stora i djungeln.
2009-11-04

  lycksele
Du har säkert haft katt(er)
2009-11-04

  walborg
Kattens förmåga att fullständigt hämningslöst bara njuta, vila, sova och tänka på sig själv kan ibland ge oss litet mod att ta till oss något i den stilen, men det vi inte kan få av katten är hennes fantastiska kropp!!!
2009-11-04

  Ingela Svenson VIP
Mitt i prick!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger