Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra och dåligt sex


Beträffande det där med sex, det trots sin exponering kanske en av de mest laddade orden så fick jag, från ett rätt nära håll höra hur en del ser på det.

Om man har ”dålig sex” med sin partner, men aldrig haft det med nån annan, så vet man ju inte hur dåligt det är. Kanske inte ens att det är dåligt… så på det viset ”så missar man inget” för vet man inte hur dåligt det så är det inte så dåligt….

Detta påstående var rätt frapperande, riktigt chockande, och till en viss del ändå, sant. Sant på så sätt att man kan fundera över, är det verkligen så illa. Och så sant så man inte skulle vilja veta den praktiska tillämpningen av sanningen. För det blir ju såhär också att ”har man bra sex så vet man inte det, om man inte provat med nån annan” eller?
Är sex så dåligt för en del så de måste förklara varför det är dåligt på detta dåliga vis? Sen så finns ju frågan ”vilket sex är dåligt, hur bedömer man det” o s v…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 19:16



Bookmark and Share


  LassO
all sex är inte kärlek och tekniskt sett så finns det variationer väl? är inte det anledningen till, alla dessa böcker om ämnet... och dålig kärlek ger väl dålig sex... framförallt slentrian kanske... Lite som att köra en T ford utan att veta om, eller ens vilka prova av rädsla för att förkasta sin gamla t ford, en modern bil ;=)
2009-11-22

  oMareld
Håller med min älsk här nere.

Och för att bedömma bra/dåligt sex måste man ha legat med massa personer.
2009-11-22

  lycksele
Sex är inte nått å hålla på med.
Ju mindre desto bättre.
Så slipper man mycken huvudvärk.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO