Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag skulle göra er alla till mina skrivarvänner

Ta reda på allt om er
Lära känna er alla lite närmare
Läsa allt det som ni skriver
Sätta mig in i era skor
Lära mig att veta vad ni tycker om och vad ni tror
Vad ni tror på
Och om jag sen märker att vi inte har något gemensamt så kan jag alltid börja sortera ut agnarna ifrån vetet
Tacka för förtroendet
Tyvärr, vännen
Men tyvärr så passar våra värderingar inte ihop….

Tänk om jag skulle göra er alla till mina skrivarvänner
Bara en tanke….

Ken Cassel
4/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 14:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag tror det är svårt att
hålla reda på alla
2009-11-04

  Junitvillingen
Då skulle du få svårt att hålla reda på alla & blanda ihop oss alla...det skulle bli kalabalik i ditt hjärnkontor ju, tror du inte??;-))
2009-11-04

  lycksele
Du har redan 28 skrivarvänner.
Det är jättemånga, tycker jag.
Så många kommer jag aldrig få.
2009-11-04

  dendärNadja
gillar tanken. ;)
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel