Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sol så långt ögat kan nå

Grått och trist väder
Det är även ganska så kallt ute
Bara ett par grader sådär
Så om jag nu ska gå ut ifrån porten är det bäst att jag sätter på mig lite varma kläder
Vill ju inte frysa
Så i så fall så sätter jag på mig min fodrade skinnjacka som är gjord av läder
Gjord av läder med en varm och skön krage som kan värma min annars så blottade nacke ifrån de kyliga vindarna

Grått och trist väder
Det är även ganska så kallt ute
Så jag bestämmer mig för att stanna hemma istället
Vad ska jag ut och göra när det är så grått och trist ute
Ingen sol så långt ögat kan nå
Så långt ögat kan se……

Ken Cassel
4/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 15:04



Bookmark and Share


    Verdandia
Men hörrdu! Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder heter det ju och det hade du ju inte! Så ut med dej det är skönt med friska vindar.
Själv stannar jag nog inne i dag också Väntar på varmare vindar. ;)
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel