Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har blivit som en drog

Jag vet inte vad det är med mig, men jag bara älskar att skriva av mig all möjlig och omöjlig poesi
Känslan av att få dela med mig av alla mina tankar får mig att känna mig fri
Får mig att spegla mig själv i spegeln
Får mig att surra som ett honungs bi
Spinna som en katt
Kurr, Kurr
Sjunga glatt
Hoppas allt är bra med dig?!

Hur är det själv då, får jag till svar
då jag svarar….

Jo, tack det är bara bra
Tack som frågar……

Jag vet inte vad det är med mig, men jag bara älskar att skriva
Det har blivit som en drog
Som ett skenande tåg
När jag fick syn på hennes stora fasta men ändå äkta bröst
blev jag alldeles paff
Kunde inte sluta stirra på dem
Kände mig lite dum när jag märkte att hon märkte det
Hon hade mig fast…..

Ken Cassel
4/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 15:21



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hmmm, det där med brösten förstår jag inte riktigt...känns som om texten hade klarat sig ännu bättre utan den delen. För i övrigt är det en mysig text om en så härlig drog...
2009-11-05

  e-poeten
Utmärkt sammanblandning av tanke och samtal!!!
2009-11-04

  Christine Sabel
Första delen gillas, det med brösten var lite malplacerad eller?
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel