Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solstolen

Har inget annat för mig just nu
Så här sitter jag ensam vid min dator just nu och drömmer mig bort
Drömmer om att där är du, och där är jag
Vi har varsin kall öl i varsin hand och ligger på stranden i varsin solstol och tittar på alla fina tjejer som går förbi
Går förbi i sina tunna och vackra bikini
När du skrattar uppmuntrande, så blir även jag glad
Skål, min vän!
Skål för kärleken….

Ken Cassel
4/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 15:40



Bookmark and Share


  kärleks ängel
gulligt!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel