Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra kroppar talar kärlek




varför, är vår kärlek sann

vi binder samman, bryter kvistar

ansar



hur, är vår kärlek sann

vi fann en närhet, tråd för tråd

spinner, grann



våra kroppar talar, alltid












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-04 17:12



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra, sann
2009-11-04

    Max Poisé
kroppar talar
sanningsenligt!!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP