Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag säger

Om jag säger ett enda ord,
eller kanske en hel mening,
som tog bor allt ont här på jord.
Som satte mat på alla bord,
la förband på alla sår
och fick slut på alla mord.
Om jag gjorde detta,
verkligen kom på,
inte bara i stridens hetta,
utan verkligen det rätta,
skulle alla då bli glada,
alla hungriga bli mätta?




Fri vers av alikavalika
Läst 341 gånger
Publicerad 2009-11-04 18:54



Bookmark and Share


  Syrsan
Dina ord tål verkligen att tänkas över... Nog vore det bra men känns som en ouppnåelig utopi. Tycker om dina tankar...
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika