Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu

Kom nu,
du som vill se och uppleva,
vackra platser, dom jag vill se,
och några till.

Kom nu,
du som blir glad av musik,
som sjunger och dansar,
det du just vill.

Kom nu,
vänta inte mer,
hösten är på väg in
och jag vill njuta mer.

Kom nu,
du som är min,
som vill ha mig som din,
du som det enkla ser.




Fri vers av alikavalika
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-17 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika