Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagervåning


adrenalinet sveper en primalturban kring det solbrända psykfallets valseger

själens colombianska slips självtorkar i höstregnet

vita knogar fantiserar om spräckta skallar och döda stjärnors röda bromsspår





Fri vers av D S
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 19:06



Bookmark and Share


  peter markurth
bland dina bästa enligt mig
2009-11-04

  Undergång
Woa, nice! Gillar't!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S