Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offer


dödfödda foster

kläckta ur den publika älskogens digitala dimma


bärs fram av Janusskuggans vingar

genom det bepansrade jagets bekräftelseatmosfär


och radas upp framför Buddhas solbrända leende

på en flyktig ö i medvetandets rymd


















Fri vers av D S
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S