Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väldigt inspirerad av anna gavaldas "lyckan är en sällsam fågel".


första snön

12:38 hon sätter sig stilla upp i hotellsängen,
01:12 tänder sänglampan, lämnar prasslande lakan,
02:02 hissar upp rullgardinen, långsamt, tyst,
03:23 öppnar fönstret,
04:49 lutar sig ut, plockar upp en sovande stad
05:57 i ögonfransarna. kliver ut på fönsterblecket
06:18 livet stannar på trottoaren nedanför

håret som en gloria runt hennes huvud,
en främmande man som stannat,
håller hennes hand, hårt
blundar,

äntligen.

går hem




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 19:26



Bookmark and Share


    sårosa
meningarna ska det så klart stå . ha en bra dag !
2009-11-05

    sårosa
tycker om det avhuggna i meningen .. känns storstad igenom hela texten ...

och föresten så är anna gavalda totalunderbar
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson