Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens domslut

Att ställa kärleken

till svars

att dra kärleken

inför

rätta

att pröva och nagelfara

kärleken

i domstol

kräver mod och styrka

två välbekanta

följeslagare

som troligtvis

räddat

mitt liv.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 20:49



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra flyt
2009-11-04

  lycksele
Bevare oss för kärlek.
Ge oss Mod och Styrka!
.. en ovanlig och fin vändning
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans